Inför Team Hudik


Dags för säsongens sista seriematch om laget avslutar borta mot Team Hudik. Ett lag som ligger nätt och jämt över nedflyttningsstrecket så en vinst för Hudik är nästan ett måste. Både Sätra och Sund kan gå om och förbi om de vinner. Vårt eget lag är klart för spel även nästa säsong i div. 2. Men finns fortfarande en punkt att kämpa efter, lagets bästa placering i divisionen. Man kan som bäst bli trea vilket inte alls är fy skam efter denna turbulenta säsongen med avhopp och massvis med skador. För en tredjeplats behövs en seger samt att Frösö går på pumpen mot Krokom/Dvärsätt. Vilket kan bli en tuffmatch då K/D sist spelade sig klart för ett till år i div. 2. Motivationen kan ha tagit slut när domaren blåste i pipan, men vi hoppas på Krokom vinner i Östersundsderbyt!

Hudik hade sist den omöjliga uppgiften framför sig att slå Östersund, det gick såklart inte och blev förlust med 4-0. Inte så mycket att skriva om den matchen, Östersund gjorde det som behövdes och inte så mycket mer än så, men Hudik hade ingen chans att ta vinsten.

Selånger spelade sist mot Krokom hemma på Bergsåker. En match som man förlorade med 2-1 efter att Linnea kvitterat i 53e minuten, men det räckte inte för att man skulle vinna och gå upp på tredjeplats. Attityden var betydligt bättre i gästande K/D och vann på det, man kämpade mer och gav allt för att säkra sin plats i serien till nästa år, vilket de också gjorde.

När Hudik var upp hit och spelade blev det en ganska enkelt vinst för laget med 3-1.  Matchen var jämn men det var Selånger som skapade lägen och de viktiga målen, Viktoria tog och slog in avgörande 3-1 målet efter att fått förtroendet att spela sin längsta match i A laget. Nu när man spelat många mer matcher är hon en viktiga kugge i spelet och har många gånger kommit in och skapat många lägen och även gjort mål.
Hudiks reducering var ett slump mål på en målvaktsretur, därefter blir laget tillbaka pressat men löste det utmärkt och kunde avsluta bra.

Läs om resten av matcherna på lokalfotbollen.se för att se om våra grannlagen Sund IF och Sundsvall FK. Något av de lagen lär åka ur årets serie men finns fortfarande en chans att båda klarar sig kvar precis som vårt Selånger.

För er som inte åker ner till Hudik för att se sista matchen för säsongen så rekommenderar jag att ni tar er till Norrporten istället för att se derbyt mellan just Sundsvall och Sund.

Avspark i Hudik ( Vet ej spelplats än) klockan 14.00 Lördag 19onde September.












Kommentarer
Postat av: Pillan

Jag tror att Sätra möter Mohed och att Frösö tar sig an Krokom i sista omgången.

2009-09-18 @ 13:40:00
Postat av: Anonym

Svar Pillan: Tack för det, gick lite för fort när jag skrev :P

2009-09-18 @ 13:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0