Patricia Thörnros-Kankainen


  Mer publicitet för laget då dagladet gjort en intervju med Patricia om hennes comeback på fotbollsplanen.

"Hon har inte spelat en tävlingsmatch på två år, och senast det begav sig var det i SDFF. Nu gör Patricia Thörnros-Kankainen comeback efter svåra skadeproblem, och hon har högt ställda förväntningar på sig när hon kliver ned i tvåan för spel med SFK.
– Jag har ett stort ansvar, säger hon inför comebacken. "


Läs hela artikeln på dagbladet.se


Sundsvalls tidning


    Stog fel nedan att matchen mellan Selånger och Sund skulle spelas 16.45 Matchen börjar såklart 18.00. Jag som inte kan skriva riktigt.

  Idag, Tisdag, så fick de även vara med i Sundsvalls tidning, där de skriver att Selånger Damer har 6 raka vinster inför seriepremiären. Vilket bådar gott.
  Det står även om sista träningsmatchen som i Söndags spelades mot Hudik, ett lag som förra ifjol vann serien men inte lyckades kvala in till spel i Divison 1. Så även om de har tappat en del bra spelare så är vinsten för Selånger ett styrkebesked.

 Läs artikeln här.

  Sund som de tar emot första matchen är de enda lag som de förlorat med under träningmatcherna. Det var den första matchen som spelades när det var minus grader i luften och spelarna inte riktigt på tå, men laget har vuxit matcherna efter och har radat upp fina segrar, både enkla och kämpande. Seriepremiären kommer att se helt annorlunda ut än första träningsmatchen så det ser ljust ut för framtiden och på Söndag smäller det på Norrporten..


Bilder 2008

 
  Lägger in lite bilder från förra Säsongen, så ni vet vad ni har att vänta i denna sommaren .































   Cheers !


Start


   Selånger FKs damlag väntar på en ny säsong i division 2 Södra Norrland. Förra Året slutade man på sjätteplats men i år siktar man högre eller?

  Här kommer du kunna se bilder och eventuellt läsa om deras matcher säsongen 2009.

  Ifall du är intresserad av att skriva referat från deras matcher, spelare eller publik, spelar ingen roll, lämna en kommentar här så kan vi fixa det.  Jag är själv inge vidare på att uttrycka mig i skrift och skulle gärna att någon annan skrev så fotar jag och uppdaterar bloggen.

Seriepremiären går av stapeln söndagen 3:e Maj med ett derby mot Sunds IF på Norrporten Arena 18.00!

Au revoir!

RSS 2.0