Nedläggning


  Beslutat att lägga ner bloggen nu mitt i säsongen. Det är för lite träffar efter matcherna för att det ska kännas givande att driva den vidare. Är inte fler intresserade så visst är det tråkigt men men. För er som ändå följer och läser om laget så kommer jag fortsätta skriva om Selånger och Div2 på lokalfotbollen.se framöver, kommer inte bli lika inpå laget och mindre info runtom .

 Om någon känner sig manad att driva vidare denna blogg så kontakta mig.




Sund IF


  Ja vad ska man säga? Det är okej att förlora, men inte om man gör det på dettavis.

  För er som inte var där och såg matchen så grattis er det var ingenting att se. Från start till mål fungerade nästintill ingenting för Selånger. Laget som brukar vara passningsskickligt, men inte idag, ingen boll gick till rätt adress, spelare halkade i det blöta gräset .. Sund Utnyttjade Selångers tröga spel redan i fjärde minuten då man slog in 1-0 efter en hörna.
 
  Orken och glöden verkade Selånger tappat bort under sommaruppehållet. Man missade markeringar och spelet kom aldrig igång. Sund gör enkelt 3-0 på 36 minuter och sjuder av spelglädje medan Selångerspelare lunkar omkring utan att kämpa efter boll. Viktoria Kommer in och springer men får inget direkt läge för att sätta dit bollen.

  Beatrice springer enkelt igenom Sunds försvar och kan tippa bollen förbi målvakten och 3-1 på tavlan. Men Sund svarar direkt och bara minuten senare slår man in slutresultatet 4-1 på en kontring.

  Laget ligger kvar på sina 15 poäng, men tappar ner till femteplats då Sundsvall vann sin match denna omgång. Dock ligger man bara en seger från andra platsen i serien så allt kan hända. Men nu börjar även lagen nedan att komma igång och ikapp det är bara Moheds som ligger efter med sin enda poäng.

  Nästa match spelas mot  Frösö IF på Bergsåkers IP tisdagen den 4 augusti klockan 19.00.


Inför Sund IF


   Nu äntligen dax igen för match. Imorgon Tisdag 28:onde Juli klockan 19.00 börjar matchen mot Sund IF som spelas på Malands IP.

   Sist lagen möttes var seriestarten iår och det blev seger för Selånger med 2-0 efter mål av Madelene Pettersson och Veronica Söderström i 29onde och 85e matchminuten. Serien startade tungt för Sund men de har spelat upp sig allt eftersom och har nu spelat ihop 9 poäng, 7 av dem på de tre senaste matcherna där man bland annat spelade lika på Sundsvall FK.

Läget i laget:
  Pernilla och Erika är fortfarande borta med sina långtidsskador. Annars ska laget vara friskt och fräscht efter uppehållet, några träningar och träningsmatcher nu senaste veckan.

   En match som säkert kommer bli jämn och mycket bollbytande mellan lagen precis som sist. Derbyn brukar vara extra nervösa och trevande matchinledningar så laget som klarar av sin nervositet bäst och rullar ut boll ordentligt kommer troligen och vinna denna match. I Selångers träningsmatch förra veckan mot GIF P95 hade man stundtals fint spel och rullade bort pojkarna på kiosken kan man hålla samma kvalitet i passningarna imorgon kan det bli svårt för Sund att etablera något farligt spel.

   Hoppas vädret är på topp och mycket publik som hejjar på båda lagen för seger.

Avspark 19.00 imorgon på Malands IP!

Lagfoto 2009

 
  Nu är uppehållet över och träningen har satt igång igen, i Söndags hade laget en hel dag med träningar och lunch. Dagen startade med lagfoto kl 10.

 
         Ursäkta för att blogg.se drar ner kvalitén på bilden men klicka för orginalstorlek

  Man tränade också Måndag och Tisdag och idag är det dags för träningsmatch mot GIF P-95 på Kuben klockan 19.00. Lite sent att tipsa om det nu, men hinner du så åk och titta. 2 träningar kvar innan serien drar igång igen, torsdag och måndag sen blir det Derby mot Sund denna gång på Tisdag nästa vecka på Malands IP. Mer info om det och hur laget har haft det under uppehållet kommer på måndag kväll.

RSS 2.0