Inför Sundsvall FK


Imorgon är det dags för säsongens sista derby för laget och det spelas som sagt mot Sundsvall. Ett en match där vinnaren kan känna sig säker för spel i div. 2 även nästa år. Selånger eller hur?
Sundsvall är dock ett lag som tjejerna haft svårt med och förlorat de tre senaste Seriematcherna, men matcherna är alltid jämna där Sundsvall drar det längsta strået och oftast vinner med udda målet. En jämn match att vänta på Norrporten Arena alltså. Tabellen är lika jämn som den varit hela säsongen där Selånger har 22 poäng men skuggas av Sundsvall på 21. Så vinst är varmt välkommet för båda lagen.

Senaste matchen lagen imellan slutade med seger för Sundsvallstjejerna med 4-2 i en match som avgjordes de 5 sista minuterna när Selånger tappade försvaret och släppte in 2 bollar. Man ledde matchen till 70 minuten men efter det släppte in 3 raka mål och tappade 3 poäng. Sundsvall är alltid extra starka mot Selånger, något hat lagen imellan? Derby kanske det men i så fall tycker Sundsvall om Sund bättre där man släppte iväg och delade poängen.

Laget kommer sist från en stark defensiv match mot tabellsegrarna Östersund där man visade att man kunde spela fotboll även om man inte hade många lägen att göra mål. Försvaret såg riktigt stabilt ut och förhoppningsvis ser det likadant ut imorgon. Man förlorade med 3-0 men var ändå ett fall framåt spelmässigt om man ser till helheten där matchen var inriktad på defensiven och inte att göra mål.

Sundsvall som sist åkte på pumpen av Team Hudik efter ha tappat ett 2-0 överläge i andra halvlek till 2-3. En tung förlust mot ett lag som i och med segern gick upp på lika många poäng som måtståndarna. Sundsvall lär dock inte ha det i bakhuvudet då det enda som gäller är seger på Selånger i säsongens näst sista hemmamatch. Sundsvall avslutar även serien med derby mot Sund i säsongens sista match.

Bäst inställning och minst antal av de obligatoriska derbymissarna vinner matchen om den lär bli jämn i hela 90 minuter.

Ska Selånger vända trenden och vinna mot Sundsvall eller blir det Sundsvall om går förbi i tabellen och säkrar spel nästa år ?

Avspark 20.00 Imorgon ONSDAG på Norrporten Arena!

Kan skriva redan nu att något eftersnack om matchen blir det inte här och inte någon försnack innan Krokom matchen, då jag åker till stockholm direkt efter matchen. Läs lokalfotbollen.se för all info om det. Så är jag åter inför sista matchen mot Team Hudik och reder ut allt i denna jämna tabell.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0