Svenskacupen

Kvällens match mot Östersunds DFF slutade med förlust med 4-0 efter 2 sena mål. Ödff var det starkare laget rakt igenom och pressade Selånger hela tiden och kom lätt över bollen flera gånger. Selånger försvarade sig dock bra och släppte inte till så många lägen. 2 - 0 efter första halvlek speglade matchen bra, Selånger hade några tafatta försökt till att få in bollen men var aldrig riktigt nära utan det tog stopp på målvakten.

Andra halvlek började som den sista slutade, kamp om bollen på mittplanen mellan lagen som ibland fick komma iväg med något skott på mål. Östersund pressade på och fick några hörnor men inget farligt. Ödff får också en straff dömd till sig efter att en spelare blivit nerdragen. Dåligt slagen straff som går utanför höger stolpen.
  Selånger pressar upp laget utan framgång att få bollen i mål utan lämnar sig istället bakåt där ödff kan kontra in 2 mål till de sista 10 minuterna.

Grattis Ödff till vinsten och lycka till i Omång 3 av Svenska Cupen!