Remsle UIF


  Imorgon väntar ny hemmamatch och denna gång mot Remsle UIF som förlorat båda sina inledande matcher denna säsong som vi skrev i förra inlägget. Sista seriematchen ifjol spelades just mot detta lag och blev vinst med 1-0 efter mål av Charlotta Holmström i matchens 90onde minut. Det går ju tyvärr inte att hon skall avgöra också denna match då hon som ni vet är skadad ett längre tag.

 Remsle skriver såhär på sin hemsida inför matchen.
  Trots ett flertal spelare som inte är tillgängliga och utan poäng efter de två inledande omgångarna, så är RUIF full av optimism inför helgens bortamatch mot Selånger SK. Många positiva signaler gavs i den sista matchen mot Team Hudik.

  Bättre och bättre för varje match....är devisen bland Ruifarna. De två sista åren har RUIF lyckats med både en oavgjord match samt en klar seger ifjol då man kontrade medelpadingarna sönder och samman. Ett revanschsuget SSK väntas ta emot Sollefteålaget.


  Vet inte varför dom envisas med att skriva Selånger SK men det får väl stå för dom.

  Statistiken från tidigare möten talar om en jämn match där dagsformen kanske avgör och efter tjejernas sämre genomförande av senaste matchen är det bara hoppas på ett hungrigt lag som inte säljer sig lika billigt som Seriepremiären ifjol som vi alla redan glömt.

Fredagen den 15 Maj klockan 19.45 sparkas matchen igång på Norrporten Arena.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Skitbra sida! Jag vet nästa vecka är sista på oth och gg. SPÄNNANDE!! =)

2009-05-14 @ 19:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0