Match mot Moheds SK

Idag spelades den fjärde seriematchen och denna gång gick resan till Söderhamn för match mot Moheds på Lägervallen.

Såhär skrivs det på lokalfotbollen.se
  En smakstart med ett 1-0-mål redan i den första minuten av Beatrice Törnros-Kankainen, alias "BTC", bäddade för Selångers klara seger mot Mohed. Man kopierade alltså Sundsvall FK framgångsrika recept från tidigare idag.
  Selånger valde inte att vänta med att dra plösen över sina motståndare till den andra halvleken utan Selånger gjorde processen kort omedelbums. Marlene Ejesås satte 2-0 efter åtta minuter och sedan kryddade Sandra Sandberg på med ett äkta hattrick mellan minuterna 15 och 24 innan man rent pliktskyldigast även gjorde två mål efter paus. Tränaren Mats Kankainens "luftrensning" i veckan fick synbar effekt omedelbart.