Inför Frösö IF


Nu testar vi för första gången att skriva om laget inför matchen, hoppas det blir omtyckt.

Läget i laget:
  I början av veckan slog vi ihop våran träning med division tre laget. Det var hyffsat bra fart trots att vi var många, ca 20 st. Däremot på torsdagens träning var vi 9 st och Erika K tog hand om den tillsammans med målvaktstränaren "Kallis".

  Sjödda har kommit hem efter en veckas semster, men hon och Fanny kommer ej att delta i matchen pga studentbal. Anna Zander skadade sig senaste div 3 matchen och kommer inte heller vara med.
Vi har elva stycken spelare med oss från a-truppen och fyra stycken från division tre laget. Nu ska vi ge gärnet och göra allt som står i vår makt för att plocka tre härligt poäng!
 /Patricia Törnros #11


Såhär skriver Frösö inför matchen på deras hemsida:
  Match på Lördag mot ett Selånger som verkar vara i bättre ordning än sista 2 åren. Selånger har öppnat med 3 segrar o en förlust förlusten kom mot Sätra borta där selånger inte riktigt var med (inställning) enligt vissa referat!

  Vi Frösö IF kommer till spel efter en träningsvecka där vi gnuggat attityd och inställning till det vi håller på med. Kan inte mer än applådera till måndagens träning dagen efter förlusten mot Remsle där vi är 30st på träningen och där alla verkligen visade att nu djvl... ska vi komma igen.

  Matchen kommer att bli en kamp mellan två lag som vill spela boll, Selånger som har små snsbba spelare med bra teknik kommer säkert att ställa till det i bland!
  Vi måste visa bra skärpa men men det avgörs i förberedelserna! Så att om vi är på hugget och vinner närkaper och visar beslutsamhet i det vi ska göra så kommer det att bli en kul o underhållande dag i Frösö ögon!


Avspark 14.00 imorgon på Lövsta aktivitetscenter i Östersund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0