Efter Remsle UIF

Tre sköna poäng införskaffades igår mot Remsle. En match som inte innehöll så mycket men ändå var bra. Laget började lite trevande i första halvlek och lät Remsle ha bollen. Inget lag hade direkt någon farlig målchans, förutom när Frida valde att passa rakt ut till Remsle men rättade snabbt till sitt misstag genom en fin räddning. Matchen gick till halvtidsvila med lika 0-0.
  Andra halvlek hade precis börjat då Marlene får tillbaka en studsboll på kanten och sprintar mot mål. Innan backarna hunnit ikapp har hon redan avlossat skottet som går förbi Remsles målvakt och nu kändes allt lugnare. Detta var starten som behövdes i andra halvlek då första hade gått lite i stå.
  Selånger spelade upp sig rejält och rullade boll inom laget och skapade många lägen som kunde varit mål men de flesta gick ut till hörna eller inspark. Fina hörnor av Patricia som vanligt och det är bara en tidsfråga innan en panna hittar rätt och bollen nätas.  I 73 minuten drar Amanda iväg en långboll som studsar mot målvakten i straffområdet, Malin Westlund kommer rusandes och när Remsles målvakt tror hon ska få bollen i händerna sticker Malin fram huvud och vinkar snyggt bollen förbi och 2-0 var ett faktum och nu kändes matchen avgjord. Remsle pressade på och fick några lägen från kanten men inget hotade Selångers andra nolla på 3 matcher. En rättvis seger för laget som ser starkare ut än förut. Rutinen kanske talar sin roll nu och man orkar hålla undan på slutet av matcherna som man hade svårt med förra säsongen.

Patricia Törnros

Nästa match är om en vecka. Lördagen den 23 Maj borta mot Moheds SK på Lägervallen klockan 14.00!

Moheds har på dessa 3 inledande matcherna tagit en poäng och det mot Team hudik. Förluster mot både Sundsvall FK och Krokom tidigare.

' Spelare i laget får gärna använda bilderna på era bloggar/bdb etc men då ska länk till denna sida selangerdam.blogg.se finnas med, om någon annan är intresserad av bilder från matcherna så kontakta mig ''