IK Sätra

Sviten på 6 raka seriematcher med vinster bröts idag i matchen mot IK Sätra där det blev förlust med 2-0 på Träffen i Gävle. Mål i 17 och 89onde minuten.

Mats skriver:
  Vi åkte ner till Gävle med förhoppningar på 3 poäng men fick åka hem utan poäng. Våran första halvlek var riktigt dålig. Vårat spel var långsamt och saknade rörelse. Vi såg allmänt trötta ut och kom inte riktigt igång med något konstruktivt framåt. Sätra skapade inte heller speciellt mycket men tog ledningen efter 20 min då vi ger deras forward bollen via en rensning rakt i magen istället för utåt i plan. I andra äger vi mycket boll men närmare en ett stolpskott kommer vi inte. Vi flyttar fram och går ner på en trebackslinje sista kvarten och Sätra lyckas ställa om och rullar in 2-0 i 90.e minuten.