Krokom/Dvärsätt

Dyngsur vinst med 0-1 mot Krokom/Dvärsätt.

Resan började inte så bra då bussen gick sönder vid Fränsta och laget blev stående 45 minuter innan ersättningsbussen kommit och man kunde åka iväg igen. På grund av det vart matchen fram flyttat en halvtimme. Men det gjorde inte så mycket då regnet bara öste ner och planen var dränkt.

Med både Amanda och Pernilla fortfarande på sidan så fick Sophia och Malin gå in och spela mittbackar och fick Linnea och Mikeala på sina sidor. En kvartett som klarade av den svårspelade planen bra och höll bollarna borta från mål. Första halvlek var jämn men inget lag fick in någon boll bakom motståndarnas målvakt. I andra började Selånger ta över även fast deras signum är att rulla boll, vilket inte var det lättaste genom alla vattenpölar.
  I den 74:e minuten gör Madelene mål efter ett anfall från höger och 0-1 står på tavlan. Det vart också matchens enda mål.
 Enligt zport.se försöker hemmalaget sig på en anstormning mot slutet av matchen men var aldrig riktigt nära att göra mål. En kall men skön seger för Selånger som visar att man fortfarande kan även fast tre viktiga spelare är skadade.

Inga nya skador under denna match är rapporterade.

Mats säger till Sundsvalls Tidning:
-Trots att det var svårspelat på grund av vädret går det inte att vara annat än glada nu.
Han berömmer också matchens enda målskytt, Madelene.

Mål:
0-1 (74) Madelene Pettersson

Artiklar:
zport.se

Laget klättrar från femte till fjärde plats  med samma poäng som trean Remsle som med sin överkörning med 5-0 över IK Sätra gled förbi Selånger med bättre målskillnad. Dock bara med 2 fler gjorda mål. Allt talar för att man ligger på fjärde plats efter sjunde omgången om inte Hudik skrällvinner mot seriefavoriten Östersund, den matchen spelas imorgon. Just de två lagen man har kvar innan uppehållet i Juli. Team Hudik hemma den 21/6 och Östersund borta den 27/6.