Inför Team Hudik


Vi börjar med att gratulera Sund IF  som tog sin första trepoängar i matchen mo Moheds.

 
 Team hudik ligger just nu på 5:e plats efter sju spelade omgångar. Hudik har hittils bara förlorat två matcher och det mot Sundsvall FK och nu sista mot Östersund. Annars har de spelat lika mot bottenlagen Sund och Moheds. Deras tre segrar mot Sätra, Krokom/Dvärsätt och Remsle har alla vunnits med 2-1 på hemmaplan. Hudik har bara lyckats skrapa ihop en poäng på bortaplan och det mot Sund.

  Sist man mötte Hudik var i samband med lagets Träningsläger i Iggesund. Då blev det vinst med 3-1.

  Mats kommentar från den matchen:
  Vi avslutade vårat träningläger i Iggesund med match mot Team Hudik på Västhagen. Tre bra träningspass följdes upp med en okey match mot Hudik. Vi började matchen positivt men orkade inte riktigt få till ett passningsspel. Kan hända att träningslägret gav trötta ben och huvuden. Inställning är bra. Alla ställer upp för varandra och tar ansvar både defensivt och offensivt. Team Hudik hade perioder då de spelade bra men resultatet var rättvist till slut, tycker jag.
Mål: Madde Pettersson 2 mål, Fanny Pettersson 1 mål.


 Läget i laget:
Pillan och Erika är fortfarande skadade och Mikaelas medverkan är osäker. En glädjande nyhet är att Amanda tränade i torsdags och verkar vara tillbaka till matchstart! Veckans träningar bestod av fys på ryggis och en fotbollsträning i torsdags. Trots midsommar och få träningar denna vecka känns laget taggat inför matchen imorgon!
/Patricia

Avspark Söndagen den 21/6 klockan 19.00 på Bergsåkers IP. Kom och titta på en underhållande match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0