Inför Östersunds DFF


  Efter åtta spelade omgångar ligger Selånger på en andra plats, 9 poäng efter ettan Östersund och 1 poäng före trean Frösö. Så sista matchen innan serien tar semester blir en liten seriefinal mellan de två lagen i topp. Östersund har gått som tåget rakt genom första halvan av serien och vunnit alla sina matcher. Sist man mötte varandra var i Svenska cupen där Östersund enkelt vann med 4-0. Desto trevligare är det om man kollar tillbaka till förra säsongens matcher då man hemma vann med 2-1 efter mål av Erika och Pernilla, tyvärr är ingen av dem med på lördagens match men förhoppningsvis kliver någon ersättare fram och visar vad de kan.

Läget i laget:
  Vi har några borta inför denna match bland annat Mallis som är utomlands, Malin K som ska sjunga på ett bröllop, Jenny är på elitläger i Halmstad och Erika och Pillan som fortfarande är skadade. Däremot är Linnea P tillbaka i laget efter en veckas sjukfrånvaro, återigen har vi lyft upp några från vårat div 3 lag. Finns inte så mycket att säga om träningarna för vi har bara haft två stycken. Efter matchen väntar uppehåll i ca tre veckor!
 

  Patricia som skadades i senaste matchen har varit med på träningarna och testat knäet, hon verkar vara tillbaka för att spela matchen.
  Sommaren har kommit och temperaturen är skriven till 25 grader. Ligger solen på blir det tufft för båda lagen att hålla igång i 90 minuter. Efter allt slit på försäsongen ska det nu bevisas att man klättrat i fysstegen och klarar av både bra lag och värme.
/Patricia och lite tillägg av mig.

Ödff skriver inför matchen:

I vårsäsongens sista match möter vi Selångers FK som inför sista omgången ligger på andra plats och det är alltså lite av "tidig" seriefinal. Selånger har under våren varit lite upp och ner. Vann i förra omgången mot Team Hudik med 3-1 vilket var starkt och i matchen innan vann man mot KD på Hissmovallen med 0-1. I början av maj mötte vi Selånger på bortaplan i Svenska Cupen och vi vann med 0-4 i en spelmässigt ganska jämn match där matchen avgjordes sista 20 min. Selånger tränas av Mats Kankainen, välkänd fotbollsprofil i Medelpad och som bl a spelat i allsvenskan.


ÖDFF ställer upp med samma trupp som senast mot Remsle. Vårsäsongen har ju hittills gått oerhört bra och vi har 8 raka vinster. Med tanke på många nya spelare i truppen och nya tränare inför säsongen, trodde vi kanske att vi under våren skulle ha det lite tuffare men vi har en bred och stark trupp. Vi har en bra blandning i truppen av yngre och hungriga spelare och äldre med rutin, vi är starka i alla lagdelar, vi har en trupp där alla tror på vårt spelsätt och alla jobbar för att både utveckla sig själva och vårt lag. Vi har hela säsongen klarat att ha bra fokus och inställning på våra matcher och träningar och klarat att fokusera på det som ligger närmast i tiden och undvikit att titta allt för långt framåt. Framförallt har vi haft bra kvalité på våra träningar vilket naturligtvis också avspeglar sig i prestationerna i matcherna. I många matcher har vi också visat att vi verkligen vill vinna och att vi har "Hjärta för laget".


  Vi hoppas naturligtvis på en välspelad, underhållande och spännande match där förhoppningen ändå är att vår svit av vinster ska vara obruten även efter dagens match.

 


Avspark Lördagen 27/6 klockan 14.00 på Jämtkraft arena !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0