Inför Krokom/Dvärsätt IF


   Nu är det matchdags igen. Borta match mot Krokom imorgon 15.00 på Hissmovallen. Krokom ligger på 6:e plats efter 6 spelade omgångar med sina 9 poäng men sämre målskillnad än både Remsle och Selånger som har samma poäng. Krokom började serien bra med tre raka vinster mot Remsle, Moheds och Sundsvall innan det tog tvärstopp mot Östersund med 5-0, därefter har inte lagit vunnit en match. Förluster mot både Sätra och Team Hudik. Ett lag som behöver en seger för att få upp kämpaglöden igen, men den kommer förhoppningsvis inte imorgon.

   Selånger är i ett liknande läge, börjat serien bra men de 2 senaste matcherna har man förlorat på slutet av matcherna, då bland annat orken tagit slut. Inte så konstigt när man nu får spela på förre spelare än förut. Laget spelar bra fotboll och rullar boll bra och kommer också till många bra lägen men den sista skärpan som fattades sist på Sundsvall hoppas vi har kommit tillbaka nu i omgång sju. Vinner man imorgon så går man troligen upp på en tredjeplats bakom Östersund och Frösö. Men det beror ju på andra resultat också.

Läget i laget:
 Laget fortsätter att få skador, Erika Kristmansson skadade sig i matchen mot Sundsvall, troligen en meniskskada.  Ännu ett tungt avbräck för ett redan sargat lag. Pernilla är borta några veckor till och Amandas skada från matchen mot Frösö gör ont och start imorgon är oklart. Torsdagens träning blev inställd på grund av Studentfirande, så laget har tränat en gång mellan matcherna denna vecka.

Bussen avgår 11.00 från Bergsåker..

Avspark 15.00 på Hissmovallen Söndagen den 14/6 !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0