Sund IF

Ja vad ska man säga? Det är okej att förlora, men inte om man gör det på dettavis.

För er som inte var där och såg matchen så grattis er det var ingenting att se. Från start till mål fungerade nästintill ingenting för Selånger. Laget som brukar vara passningsskickligt, men inte idag, ingen boll gick till rätt adress, spelare halkade i det blöta gräset .. Sund Utnyttjade Selångers tröga spel redan i fjärde minuten då man slog in 1-0 efter en hörna.

Orken och glöden verkade Selånger tappat bort under sommaruppehållet. Man missade markeringar och spelet kom aldrig igång. Sund gör enkelt 3-0 på 36 minuter och sjuder av spelglädje medan Selångerspelare lunkar omkring utan att kämpa efter boll. Viktoria Kommer in och springer men får inget direkt läge för att sätta dit bollen.

Beatrice springer enkelt igenom Sunds försvar och kan tippa bollen förbi målvakten och 3-1 på tavlan. Men Sund svarar direkt och bara minuten senare slår man in slutresultatet 4-1 på en kontring.

Laget ligger kvar på sina 15 poäng, men tappar ner till femteplats då Sundsvall vann sin match denna omgång. Dock ligger man bara en seger från andra platsen i serien så allt kan hända. Men nu börjar även lagen nedan att komma igång och ikapp det är bara Moheds som ligger efter med sin enda poäng.

Nästa match spelas mot  Frösö IF på Bergsåkers IP tisdagen den 4 augusti klockan 19.00.