Östersunds DFF

 
  Dags för möte med seriesuveränerna.
Imorgon lördag 15.00 sparkas matchen igång mot Ödff. Ett lag som gått med 13 segrar rakt genom serien och imponerat stort på allt och alla. Men en målskillnad på 75-6 är det inte ett lag man gör mål på hur som helst.

   Det blir tredje raka matchen mot ett medelpadslag för topplaget från norr. Östersund kommer senaste från en krossning av Sund på hemmaplan med hela 7-0, även om det inte var topprestation. Selånger spelade sist mot Remsle och förlorade med 4-0 efter 80% bollinnehav matchen igenom. Selånger håller mycket boll och är passningsskickligt men när det kommer till avslut är det sämre. En punkt man verkligen måste ta vara på i hemmamatchen mot ÖDFF.

De chanser man får måste man sätta för att ha någon chans mot fram forsande jämntlänskor.
När man möttes på Jämtkraft Arena blev det 5-1 och en klar seger spelmässigt för hemmalaget. Selånger kommer till match med få spelare pga skador och spelarbyte. Man har tur om man ändå har en avbytare med på sidan. Det som talar för SFK är att man spelar mycket bättre hemma än på bortaplan och tagit 13 av totalt 19 poäng just hemma och har senaste två säsongerna vunnit hemma mot just Östersund. Men Ödff är starkare än någonsin och trampar troligen vidare mot en säsong utan förlust.

Avspark 15.00 Lördag 22/8 på Bergsåkers IP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0