Moheds SK


  Inatt hade jag en dålig dröm, Selånger låg under mot Moheds med 1-0 i slutminuterna och Moheddingarna pressade på. Men hur ofta slår en dröm in?

  På lördag är det dags för match igen, längesen sist då matchen mot Östersund vart inställd. En match vi alla längtat till, en match som på papperet ska vara enkel och få laget självförtroende att stiga inför de tuffa avslutande matcherna i höst.
Det är oerhört viktigt att vinna denna match och ta de 3 poäng man SKA ha för fortsättningen. Man har bara TVÅ poäng ner till understrecket men även bara 2 poäng upp till en tredjeplats och eftersom alla slår alla (förutom ÖDFF och MSK) så är alla poäng viktiga för att hålla sig kvar. IK Sätra kommer som en raket nedifrån med 7 poäng på de tre senaste matcherna.

  Nu tillbaka till matchen .. Moheds laget  i botten som tagit 4 poäng under säsongen och samtliga mot Team Hudik. När lagen sist möttes blev den en klar seger med hela 7-0 (5-0) Efter att Beatrice Törnros börjat med att springa rakt igenom Moheds försvaret i matchens första minut och sätta 1-0. Sandra Sandberg ville inte vara sämtre och tryckte in ett  hattrick inom 9 minuter.

 Mats kommentar till Sandra var
– Det var första gången hon spelade matchen igenom. Hon fick chansen och tog den med råge.

Moheds är som sagt ett lag man ska slå me bollen är rund och allt kan hända om man inte går in med rätt inställning till matchen, vilket laget verkat gjort i vissa "lättare" matcher. Men frågan är om MSK är bra nog att kunna vinna om Selånger har en lång startsträcka på lördagseftermiddagen.

– Laget uppträdde som dagisfröknar i det egna straffområdet. Man måste in i situationerna och få bort bollen. 0–5 efter 24 minuter är inte acceptabelt, suckar Mohedstränaren Dennis Lundgren som ändå fick se sitt lag spotta upp sig rejält i den andra halvleken.


Avspark Lördag, 15.00 mot Moheds SK på Bergsåkers IP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0